Beeld van 'Pirates' van zustervereniging Czaar Peter.
Beeld van 'Pirates' van zustervereniging Czaar Peter.

Gooise Operette zoekt dappere helden

Cultureel

HUIZEN De Gooise Operette voert op 26, 27 en 28 oktober dit jaar de muziektheaterproductie 'The Pirates of Penzance' uit. Dit doet zij compleet met groot orkest, theaterdecors, grime en kostuums in Theater Spant! in Bussum. Voor deze productie worden nog met name mannen gezocht. Nieuwsgierige dames zijn ook welkom.

"In deze theaterproductie staan dappere piraten en warrige politiemannen in de hoofdrol. Met name heren, maar ook nieuwsgierige dames, zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur welkom in gebouw The Pride in Huizen aan de IJsselmeerstraat 1, om als projectlid aan te haken bij deze voorstelling", laat Loes Jongen van het operettegezelschap weten.

Beloning
"Drie voorstellingen zingen en acteren voor groot publiek, stralen op de bühne en een daverend applaus als beloning. Het is de leukste hobby die er is", gaat ze verder. Loes is secretaris en al 35 jaar lid van het enige operettegezelschap dat de Gooise regio en omstreken rijk is.

"Het projectlidmaatschap loopt tot het einde van de productie. Daarmee geven wij iedereen de gelegenheid om te snuffelen aan hoe het is om aan een grote theaterproductie deel te nemen. De ervaring heeft geleerd dat men daarna méér wil en lid blijft. Dat vinden wij natuurlijk nóg leuker", aldus Loes. "Uiteraard is iedereen welkom om eerst vrijblijvend te komen kijken of mee te doen. We zingen deze productie in de Nederlandse taal."

Meer informatie over het projectlidmaatschap én de operetteproductie 'The Pirates of Penzance' op gooiseoperette.com of 06-21867338.

Uit de krant