Roebia Smits (onderwijsassistent) op BS Noorderbreedte
Roebia Smits (onderwijsassistent) op BS Noorderbreedte Foto:

Volg je hart op de Florente Banenmarkt


Florente basisscholen laat het hart van (aanstaande) leerkrachten sneller kloppen tijdens een Banenmarkt op Valentijnsdag. Heb je interesse in lesgeven op een basisschool? Kom dan zeker op 14 februari tussen 15.00 en 17.00 uur naar OBS Het Atelier in Diemen voor de Banenmarkt. Teamleden van elf Florente basisscholen vertellen met liefde over werken op hun school.

Leren voor het leven
Florente omvat elf basisscholen – zowel bijzonder als openbaar onderwijs - in de gemeenten Diemen, Amsterdam (Weesp-Driemond), Ouder-Amstel en Gooise Meren. Met behoud van eigenheid zorgt iedere school dat er inhoud wordt gegeven aan ‘Leren voor het leven’. De belangrijkste factor in het leren van kinderen zijn leerkrachten. Competente talenten voor de klas geven competente talenten in de klas.

Kennismaken
Op de Banenmarkt kun je kennismaken met de elf Florente basisscholen. Wandel langs de diverse kramen en ontvang de voor jou gewenste informatie. Ervaren leerkrachten, zijinstromers, zzp’ers en Pabo-studenten zijn van harte welkom. Achter iedere kraam staan teamleden van de desbetreffende school om alles te vertellen. Wie anders dan de eigen medewerkers kunnen jou enthousiast en eerlijk vertellen over werken op hun school. Je kunt ook speeddaten met schooldirecteuren.

Op de website florentebanenmarkt.nl staat alle informatie en je kunt je daar ook aanmelden voor de Banenmarkt.

Kom ook op 14 februari tussen 15.00 en 17.00 uur naar de Banenmarkt bij OBS Het Atelier, Jac. P. Thijsselaan 100 in Diemen.

Jette Rietman (leerkracht)  BS Noorderbreedte