Afbeelding
Foto:

Jones & Jones Huizen heropent na brand met een prachtige collectie en gastvrije sfeer

Na een korte en hevige brand bij het naastgelegen pand, afgelopen oktober 2023, heeft Jones & Jones Huizen een flinke verbouwing ondergaan. Sinds enkele dagen is de winkel weer geopend en heeft het een prachtige nieuwe uitstraling en een collectie die menig man zal bekoren.

Met merken als Vanguard, Alberto, Pure, Desoto, CompaƱeros, N.Z.A., Pierre Cardin, Portman & Sons, State of Art, North 84 en nog veel meer, biedt Jones & Jones een breed scala aan stijlvolle collecties voor de moderne man met oog voor detail. De winkel is omgetoverd tot een oase van frisse en heldere kleuren, waar elke bezoeker met open armen zal worden verwelkomd. 

Sinds 2010 is Jones & Jones overigens een begrip in Huizen en weten vele mannen de weg naar onze winkel te vinden. Of u nu op zoek bent naar een casual outfit voor het weekend of een formele look voor een speciale gelegenheid, bij Jones & Jones vindt u gegarandeerd wat u zoekt.

Maar Jones & Jones in Huizen is meer dan alleen een winkel: het is een plek waar klanten zich thuisvoelen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de nieuwste mode, maar ook voor een gezellig praatje en een heerlijke kop koffie. Ons vriendelijke en deskundige Huizense team staat altijd klaar om u te helpen en u van het juiste advies te voorzien, zodat u met een glimlach op het gezicht de deur uitloopt.

Kom langs, neem een kijkje in onze prachtige winkel en laat u verrassen door onze mooie collectie. 

Tot snel bij Jones & Jones Huizen.