Elke dag verhalen exclusief voor leden!     WORD LID    meer informatie

De Boedelwagen

De Boedelwagen is een sfeervolle woonwinkel

De Boedelwagen is een woonwinkel waar je fijn kunt rondsnuffelen tussen de tweedehandsmeubels zoals kasten, stoelen, houten banken en tafels in een brocante, vintage, retro, klassieke of moderne stijl en de mooie opgemaakte tafels en kasten met woonaccessoires. Ook zijn er in de sfeervolle winkel huisraad als klokken, kandelaars, spiegels, lampen, lantaarns en schilderijen.

Het winkelassortiment is elke dag anders, vertellen eigenaren Chris en Sylvia Spilt, en het grootste gedeelte van de accessoires en verlichting is nieuw en kopen ze zelf in. Klanten vinden de combinatie van tweedehands en nieuw heel verrassend en komen zelfs een of twee keer per week binnenlopen om even rond te snuffelen of ze weer iets moois of leuks kunnen vinden. 

Als je een meubel thuis hebt staan waar je vanaf wilt, kun je contact met De Boedelwagen opnemen. Ze vragen foto's te mailen zodat er een prijs bepaald kan worden die afhankelijk is van hoe het meubelstuk eruit ziet en of het wel of niet opgeknapt moet worden. Het meubel wordt opgehaald en afgerekend. Soms kan een kast of tafel meteen in de winkel staan of met een kleine aanpassing als overschilderen of een nieuw blad want de prijzen van de meubels moeten betaalbaar zijn voor iedereen. Ook kan een meubel, die je in de winkel of site koopt, afgeleverd worden in heel Nederland en het buitenland. 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Lindenlaan 25
1271AV Huizen

Tel: 035-544 85 33
E-mail: info@deboedelwagen.nl
www.deboedelwagen.nl
Volg ons op Facebook: deboedelwagen

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 18.00 uur
09.30 - 17.00 uur
Gesloten

Categorieën

Accountantskantoor
Afslankstudio
Atelier en winkel
Autobedrijf
Bibliotheek
Dansschool
Galerie
logistiek/ warehousing
Museum
Nieuwe hoofdcategorie
Restaurant
Schoonheidssalon
Sieraden
Spiritueel