Bedrijvengids

Pockets Laren

Alles voor je slaapkamer bij beddenspeciaalzaak Pockets Laren

Bij Pockets Laren kun je terecht voor een perfecte nachtrust met advies op maat en de beddenwinkel is dé specialist op het gebied van boxsprings, pocketmatrassen en boxspringbedden van topmerken. De merken Treca, Avek en VanDyck maken de bedden zelf van topkwaliteit die geweldig liggen. De prijzen van deze topmerken zijn altijd betaalbaar. 

In de winkel staan complete boxsprings, maar ook de losse onderdelen zoals matrassen en hoofdborden. Daarnaast verkopen ze bed- en badtextiel, kussens, plaids en dekbedden van VanDyck en woonaccessoires zoals bedlampjes en in- en uitstapverlichting voor onder je bed. "Als mensen langskomen dan luisteren we altijd goed naar de wensen om een persoonlijk slaapadvies te kunnen geven", vertelt Hanneke van Driel, die samen met haar echtgenoot Martin eigenaar van de winkel is en samen met José in de winkel staat.  "We zijn expert op beddengebied door onze ervaring.

Het gebeurt vaak dat mensen pas voor een ander matras komen als ze klachten hebben zoals lagerugpijn, veel draaien in bed en vaak wakker liggen. Je moet goed beseffen dat je een derde van je leven in bed ligt, dus een goed bed is heel belangrijk. Maar niet alleen het matras, ook een goed kussen zorgt voor meer rust. Als je een nieuw matras of topper koopt, is het belangrijk dat de kussen afgestemd is op je nieuwe matras. Een kussen moet namelijk de ruimte tussen je schouder en oor opvullen." Klanten kunnen in de winkel op verschillende soorten matrassen liggen en voelen wat het beste past. 

Bij Pockets Laren verkopen ze ook bedtextiel op maat zoals dekbedovertrekken van 160 cm, maar ook voor bedden met hoge hoeken of een hoeslaken van 240 bij 220 cm. Als je bij Pockets Laren een bed, boxspring of pocketmatras koopt, wordt het thuis of in het buitenland afgeleverd. Kom langs want bij Pockets Laren kunnen ze iedereen goed adviseren op het gebied van slapen.

Contactgegevens

Pockets Laren

Torenlaan 12

1251HJ Laren

Tel 035-622 86 33

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.00 uur
Eerste zondag van de maand 13.00 - 17.30 uur