Met ingang van 9 december komt er een nieuwe dienstregeling.
Met ingang van 9 december komt er een nieuwe dienstregeling. Foto: Bob Awick

Haltes vervallen in nieuwe busdienstregeling

Buurt / wijk

HUIZEN De bussen van Connexxion rijden met ingang van 9 december volgens een nieuwe dienstregeling. Vanaf dan komen de haltes bij de Trappenberg en de Aalberselaan te vervallen bij buslijn 107.

De route van lijn 107 wordt namelijk ingekort. Het traject tussen Huizen Busstation en Blaricum Ziekenhuis Tergooi vervalt. Inwoners kunt hier gebruik van R-net lijn 320.

Energieweg
De halte Huizen Energieweg wordt voortaan bediend door lijn 101. Deze lijn rijdt niet meer op het traject Huizen Busstation - Huizermaten - Blaricum Carpoolplaats - Hilversum. Lijn 100 neemt het hier over.

Lijn 101 krijgt ook een gewijzigde route op het resterende traject in Huizen: tussen de halte Karel Doormanlaan en het busstation rijdt lijn 101 voortaan via de Bestevaer volgens de huidige route van lijn 107 en doet deze haltes aan.

Havenstraat en Baanbergenweg
De haltes Havenstraat en Baanbergenweg worden voortaan alleen bediend door R-net lijn 320. Lijn 100 rijdt voortaan tussen Blaricum Carpoolplaats en Hilversum in plaats van lijn 101. Zie ook connexxion.nl.

Uit de krant