De Trappenberg wordt herontwikkeld en diverse ruimten worden nu tijdelijk verhuurd.
De Trappenberg wordt herontwikkeld en diverse ruimten worden nu tijdelijk verhuurd. (Foto: Bob Awick)

Tijdelijk werken of wonen bij De Trappenberg

  Buurt / wijk

HUIZEN - De tijdelijke exploitatie van De Trappenberg is gegund aan VPS. Het terrein wordt herontwikkeld voor wonen met services en voorzieningen met zorg en gezondheid.

In de tussentijd zal VPS zorgen voor een zinvolle tijdelijke invulling van de locatie. Het concept van VPS bestaat uit een mix van tijdelijk wonen en werken.

Veilig
Het doel hiervan is dat het terrein een veilig en dynamisch woon- en werkgebied wordt dat een toegevoegde waarde levert aan de regio.

De gebouwen op het terrein bieden ruimte aan bewoners die zich op tijdelijke basis willen vestigen op het terrein en startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema's Sociaal-Cultureel of Sociaal-Medisch.

Gevoel
"Ondernemers, kunstenaars en verenigingen uit de omgeving van Huizen, Blaricum, Laren en Bussum die gevoel hebben bij een van deze thema's en enthousiast zijn een werkruimte op deze bijzondere locatie te betrekken, worden van harte uitgenodigd zich aan te melden op www.vps-nl.com/trappenberg", laat VPS weten.

Ook belangstellenden die op tijdelijke basis op deze unieke locatie willen wonen, kunnen zich via deze link aanmelden. De woonruimtes worden aangeboden voor € 250,- per maand en de werkruimtes kosten vanaf € 350,- per maand.

Meer berichten