Vanmiddag werden de eerste tasjes met pannenkoekenmeel uitgedeeld.
Vanmiddag werden de eerste tasjes met pannenkoekenmeel uitgedeeld. Foto: Bob Awick

Burgemeester en wethouder gaan pannenkoeken bakken

Buurt / wijk

HUIZEN - Ze kunnen aan de slag! Burgemeester Niek Meijer en wethouder Maarten Hoelscher ontvingen vanmiddag op het Oude Raadhuisplein als eersten een tasje met pannenkoekenmeel voor de Huizer Pannenkoekendag. 

Vrijdag is de nationale Pannenkoekendag, zaterdag organiseren Versa Welzijn en Buurten met Buren voor het eerst de Huizer Pannenkoekendag. Het idee hierachter is om pannenkoeken te bakken en deze zaterdag aan te bieden aan iemand in de buurt die je nog niet kent of die een extraatje verdiend. 

De organisatie roept deelnemers aan de Huizer Pannenkoekendag op om een leuke foto van het moment van overhandigen te maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen met de vermelding #huizerpannenkoekendag. Mailen kan ook: huizen@buurtenmetburen.nl. De leukste inzending wint een dinerbon voor twee.

Gratis pannenkoekenmix is nog te halen woensdag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum Oostermeent, donderdag 18 maart van 14.00 tot 16.00 uur in winkelcentrum Oostermeent of vrijdag 19 maart van 14.00 tot 16.00 uur op het Oude Raadhuisplein. 

Uit de krant