Willy Nap komt zingen met pianist Bam Commijs.
Willy Nap komt zingen met pianist Bam Commijs. Foto: Jasper Bon

Willy Nap geeft klassiek concert in de Engel

Cultureel

HUIZEN - Zangeres en presentatrice Willy Nap treedt vrijdag 2 oktober om 20.15 uur weer op met een van haar vaste pianisten Bam Commijs. Het concert vindt plaats in kerkje de Engel aan de César Francklaan 13.

De zangeres verheugt zich erop een groot deel van haar songprogramma ten gehore te brengen. Dat is een programma met liederen uit films en klassieke musicals. Ze is namelijk bekend van het tv-programma De Disneyclub en Het Zevende Venster, waarin ze zong en presenteerde.

Musicals
Na haar conservatoriumopleiding zong zij in verschillende musicals in de grote theaters van Nederland en België. Bam Commijs zal het geheel fantastisch op vleugel begeleiden. Ook zijn specialisatie ligt bij het theaterlied. Deze avond zal hij ook een eigen compositie laten horen.

Bezoekers kunnen rekenen op onder andere ‘Colors of the Wind’uit de Disneyfilm Pocahontas, ‘The way he makes me feel’ uit de film Yentl met Barbara Streisand in de hoofdrol, songs uit de musical Jekyll and Hyde en de klassieke Phantom of the Opera. Willy zal het geheel presenteren met een vertellende onderhoudende stijl.

Reserveren
De toegangsprijs bedraagt 15 euro en voor kinderen tot 12 jaar 5 euro. Reserveren is mogelijk op site www.scarbomusica.nl/bespreking.php. In de zaal kan 1,5 m afstand gehouden worden. Er is een maximaal aantal van 18 bezoekers mogelijk, dus wees er snel bij om te reserveren.

Uit de krant