Tarek, Peter en Pieter nemen de  taart in ontvangst uit handen van Karin.
Tarek, Peter en Pieter nemen de taart in ontvangst uit handen van Karin. Foto: D66

D66 Valentijnstaart voor De Krachtcentrale

Politiek

HUIZEN - De D66 Valentijnstaart voor 2019 is gisterenavond door fractievoorzitter Karin van Werven uitgereikt aan Pieter Hogenbirk en Peter Kos van de Krachtcentrale in Huizen.

Al sinds jaar en dag geeft D66 Huizen rond Valentijnsdag een taart aan een groep vrijwilligers om hen eens extra in het zonnetje te zetten. In voorgaande jaren namen onder andere Tijd voor Meedoen, de Brandweer, het Taalcafé en de Voedselbank de taart in ontvangst.

Ondernemers
Dit jaar gaat de D66 Valentijnstaart niet naar een vrijwilligersorganisatie maar naar de twee ondernemers die De Krachtcentrale hebben getransformeerd van een lege fabriekshal naar een locatie waar verschillende ondernemers hun plek hebben gevonden.

"Pieter Hogenbirk en Peter Kos zijn de afgelopen jaren met hart en ziel bezig geweest om hun project van de Krachtcentrale gestalte te geven. Ondanks alle tegenslagen zijn ze in het project blijven geloven. Deze twee ondernemers hebben zoveel tijd en energie in hun droom gestoken, dat ze de Valentijnstaart dubbel en dwars hebben verdiend", aldus Karin.

Uit de krant