Afbeelding
Foto: Bob Awick

Stop incontinentie! Ontdek dé trainer voor sterke bekkenbodemspieren

Advertorial

Gooische Rimpels (Bosdrift 50, Hilversum) is een succesvolle cosmetische privékliniek die, onder de bezielende leiding van Lidy Knigge, eigenaresse en cosmetisch arts, een scala aan geavanceerde behandelmethodes biedt voor iedereen die op een mooie manier ouder wil worden: of het nu gaat om het aanpakken van kraaienpootjes, fronsrimpel, slappe kaaklijn of een doffe huid en pigmentvlekken.

Sinds enkele maanden zijn er twee nieuwe behandelingen: Exilis, een ‘strijkijzer’ voor het hele lichaam. Een medisch gecertificeerd apparaat voor huidverjonging en -versteviging (radiofrequentie technologie). Ideaal om bepaalde zones, zoals buik of hals, gladder en strakker te maken.  En dan de Emsella stoel, dé oplossing voor zwakke bekkenbodemspieren. Die spieren zijn heel lastig zelf te trainen, waardoor veel vrouwen last krijgen van ongewenst urineverlies

Klinkt bekend?

•        heeft u weleens plotseling hoge nood, gevolgd door een paar onbedoelde druppels?
•        wordt urineverlies veroorzaakt door snelle bewegingen of druk, zoals bij hoesten of lachen?
•        is urineverlies frequent of beïnvloedt het u in uw dagelijks leven?
•        heeft u verminderde intieme gevoelservaringen?

Dan is de Emsella stoel wellicht iets voor u.Het trainen van de bekkenbodemspieren is van essentieel belang. Met stevige spieren sluit je de blaas af om ongewild urineverlies tegen te gaan. Ook voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd. En niet geheel onbelangrijk, een goed doorbloede en krachtige bekkenbodem zorgt voor verbeterde intieme gevoelservaringen.

De oplossing

De Emsella is een stoel waar je in je eigen kleding op gaat zitten. Terwijl je zit worden de bekkenbodemspieren getraind door het elektromagnetische veld dat in de stoel verwerkt is. De spieren trekken veelvuldig samen zónder dat het pijn doet. Het resultaat: een significante verbetering na 6 behandelingen in 3 weken.

Meer weten of een proefsessie aanvragen? Gooische Rimpels, 035 – 631 26 28.

Uit de krant