Afbeelding

Bedrijfsbus kopen: nieuw of occasion?

Advertorial

Op zoek naar een bedrijfsbus? Dan behoort een nieuwe of tweedehands bus tot de mogelijkheden. Beide hebben zo hun voor- en nadelen. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor jou de beste keuze is? Lees dan snel verder, want hieronder zetten we de voordelen van nieuwe en tweedehands bedrijfswagens op een rijtje. Zo maak je de juiste keuze in jouw situatie!

Occasion bedrijfsbus: ruime keuze en snelle levering

Het grootste voordeel van een tweedehands bedrijfsbus is natuurlijk dat je aanzienlijk goedkoper uit bent. Aangezien tweedehands wagens stukken voordeliger zijn, kun je voor hetzelfde budget in een ‘hogere’ klasse rondkijken en dus een mooiere wagen voor een lage prijs aanschaffen. Als je gaat voor een populair model zoals de Opel vivaro occasion, dan heb je ook nog een ruime keuze qua uitvoeringen. Je kunt dan bijvoorbeeld voor net iets oudere modellen kiezen die niet meer geproduceerd worden. In die zin is de keuze dus echt reuze. Daarnaast zijn tweedehands bedrijfsbussen (vrijwel) direct leverbaar en is een occasion dus de juiste keuze als je snel wilt wegrijden in je bedrijfsbus!

Nieuwe bedrijfsbus: energiezuiniger en fabrieksgarantie

Ieder jaar worden de auto’s steeds net iets zuiniger dan het voorgaande jaar. Dit komt door de snelle technische innovaties in de auto-industrie. Ga je voor een volledig nieuwe bedrijfsbus, dan is deze dus ook vaak energiezuiniger dan een tweedehands exemplaar. De nieuwste modellen bevatten daarnaast ook andere laatste technische snufjes, dus als je daar gek op bent, dan past een nieuwe bedrijfsbus goed bij jou. Ook ben je natuurlijk de eerste persoon die in de wagen rijdt, dus is de auto nog helemaal schoon. Daarnaast krijg je standaard minimaal twee jaar fabrieksgarantie op nieuwe bedrijfsauto’s, mocht er iets mis zijn met de bedrijfsauto. 

Goede garantie op tweedehands bedrijfsbus is ook mogelijk!

Koop je liever een tweedehands bedrijfswagen, maar wil er toch graag garantie op hebben? Dat kan bij DUTCH Vans! Voor een meerprijs koop je hier namelijk een occasion bedrijfsauto met een garantiepakket. Hier is van alles in opgenomen en dus rijd je met dezelfde zekerheid als bij een volledig nieuwe wagen. Ga je voor een uitgebreid premium garantiepakket bij DUTCH Vans, dan zitten er zelfs extra services bij zoals 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak tot 10.000 km en een leenauto bij garantie werkzaamheden. Kortom, bij een tweedehands bedrijfsauto is het ook zeker mogelijk om uitgebreide garantievoorwaarden te hebben!

Uit de krant