Afbeelding

De voordelen van een rechthoekig zwembad

Advertorial

Een zwembad in de tuin is een droom van veel mensen. Nu kun je doorsparen om een zwembad te laten aanleggen, maar een opblaasbaar zwembad is vaak een interessant én voordelig alternatief. Zo zet je het zwembad alleen op als het echt mooi weer is en geniet je de rest van het jaar van de vrije ruimte in je tuin. Daarnaast heeft een opblaasbaar zwembad minder onderhoud nodig.

Als je een opblaasbaar zwembad gaat kopen heb je de keuze uit verschillende formaten en vormen. Kies een formaat door de ruimte in je tuin op te meten. Houd hierbij rekening met wat speling. Het is immers wel handig als je om het zwembad heen kan lopen. Qua vorm heb je onder andere de keuze uit rond en rechthoekig. Wij vertellen je graag wat de voordelen van een rechthoekig zwembad zijn.

Benut de ruimte optimaal

Met een rechthoekig zwembad benut je de ruimte in de tuin optimaal. Zo bespaar je met de smalle zijde ruimte, terwijl de lange zijde er voor zorgt dat er voldoende plek is om lekker te zwemmen en te spelen in het zwembad. Door te kiezen voor een smal en lang zwembad houd je bovendien voldoende ruimte naast het zwembad over om te lopen of om hier een loungestoel te plaatsen.

Past in meer tuinen

Door zijn praktische vorm past een rechthoekig zwembad in meer tuinen dan een rond zwembad. Ook als je een niet al te grote tuin hebt kun je hier een rechthoekig zwembad van een redelijk formaat kwijt. En of je tuin nu een rechthoekige, vierkanten of ronde vorm heeft: een rechthoekig zwembad staat altijd stijlvol.

Baantjes trekken

Een rechthoekig zwembad heeft als grootste voordeel dat er meer ruimte is om baantjes te trekken en te spelen. Je kunt er zelfs een luchtbed in kwijt om lekker op te dobberen! Dit maakt dit model zwembad een echte must-have voor het hele gezin. Wedden dat niet alleen de kids, maar ook de volwassenen graag een duik nemen in dit zwembad?

Rechthoekig zwembad met frame

Bij Heuts koop je zwembaden met verschillende afmetingen en eigenschappen. Ga bijvoorbeeld voor een frame zwembad dat extra stevigheid biedt. Daarnaast koop je in de webshop allerlei speelgoed, een zwembadpomp en benodigdheden om het zwembad schoon te maken. Met accessoires zoals een afdekzeil voorkom je bovendien dat er bladeren en andere viezigheid in het water terecht komt.

Uit de krant