Meer Engelstalige peuterboeken in bieb | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De kinderen van Poppins' kregen van de bibliotheek het boek 'Brown bear, brown bear, what do you see' cadeau.
De kinderen van Poppins' kregen van de bibliotheek het boek 'Brown bear, brown bear, what do you see' cadeau. (Foto: Bibliotheek HLB)

Meer Engelstalige peuterboeken in bieb

HUIZEN - Peuters van Kinderopvang Poppins' hebben vanmorgen de gloednieuwe Engelse prentenboeken bekeken in de bibliotheek.

De boeken zijn gekozen door pedagogisch medewerker Marjolein Iking van Kinderopvang Poppins'. Deze kinderopvang besteed namelijk een deel van de dag tijdens de activiteiten aandacht aan beginnend Engels.

Selecteren
"Regelmatig geeft de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum iemand de mogelijkheid om voor € 100,-  boeken te selecteren die niet of onvoldoende in onze collectie aanwezig zijn", laat de bibliotheek weten.

Marjolein koos voor dit bedrag een stapel Engelstalige prentenboeken uit, met de focus op het leren van kleuren, cijfers en dergelijke.

Voorgelezen
De kinderen werden voorgelezen en konden de nieuwe boeken bewonderen. Ze mochten meteen ook allemaal een boek kiezen om te lenen van de bibliotheek.

Daarnaast kregen de kinderen van de bibliotheek een mooi groot boek cadeau, genaamd 'Brown bear, brown bear, what do you see?'. Juf Marjolein las het boek voor en de kinderen kenden ook echt al een paar Engelse woorden van kleuren en dieren.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>