Het politiebureau aan de Graaf Wichman.
Het politiebureau aan de Graaf Wichman. Foto: Bob Awick

Aangepaste openingstijden politiebureau in de zomer

Politie

HUIZEN - Het politiebureau aan de Graaf Wichman heeft tussen maandag 18 juni en vrijdag 7 september aangepaste openingstijden: alleen op maandag, woensdag en vrijdag is het politiebureau open.

"Tijdens de zomerperiode is het bezoekersaanbod lager dan in de overige periode. Hierdoor heeft de politie besloten om tijdens de zomer de openingstijden aan te passen", meldt de politie op haar website.

Meer op straat
"Dat betekent niet dat we de burger niet goed van dienst kunnen zijn. Door de sluiting kunnen de beschikbare agenten meer op straat werken. De politie is en blijft aanwezig in de wijken om samen te werken aan veiligheid."

De openingstijden tijdens de zomerperiode zijn:
Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur

Afspraak maken
De politie wijst erop dat er andere mogelijkheden zijn om contact te krijgen met de politie. Zo kan via 0900-8844 een afspraak worden gemaakt om bijvoorbeeld aangifte te doen. Dat kan bij eenvoudige misdrijven waar geen zicht op een dader is ook via de website politie.nl.

Na de zomer, vanaf maandag 10 september, is het politiebureau in Huizen weer geopend volgens de gebruikelijke tijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Uit de krant