Afbeelding

Zoek je foamboard? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Bedrijven

Aanbod kunststoffen platen 
Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaande en voordelige aanbieder van kunststof platen, dan zit je goed bij Kunststofplatenshop.nl. Wij zijn een bedrijf dat in 20xx opgericht is, met een hoofdvestiging in Dronten en voordelige kunststof platen en materialen aanbiedt tegen de scherpste prijzen op de markt. Voor alle soorten kunststofplaten op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je bijvoorbeeld pvc-buizen, foamboard, polycarbonaatplaten of specifieke soorten plexiglas, dan hoef je niet meer verder te zoeken! 

Ons aanbod kunststof foamboardplaten 
Met name onze foamboardproducten worden door onze tevreden klanten - waaronder Schiphol, Panasonic, TU Delft, de Rijksuniversiteit Groningen en Fischer - enorm gewaardeerd. Foamboardplaten zijn namelijk een sterk en nuttig materiaal, een soort sandwichplaat die voor allerlei doeleinden gebuikt kan worden. Een foamboardplaat bestaat uit een sterke schuimlaag die aan beide kanten omgeven is met gelamineerd papier. Wij bieden foamboard in uiteenlopende maten aan, zoals de standaard papierformaten A4, A3 en A2 - met als grootste variant platen van 3 meter 5 bij 2 meter 5. 

Waarom zou je kiezen voor Kunststofplatenshop.nl? 
Maar waarom zou je als consument of bedrijf kiezen voor Kunatstofplatenshop.nl? Niet alleen leveren wij pvc, foamboardplaten, trespa en plexiglas van topkwaliteit, maar ook tegen scherpe prijzen. Verder is ons aanbod enorm als het gaat om kunststof interieurtoepassingen: nagenoeg alle kleuren zijn verkrijgbaar, in de door jou gewenste maten. Kunststofplatenshop.nl snijdt alle bestellingen gratis in de opgegeven maten, wat jou als klant een hoop tijd en moeite scheelt. Wij staan ten slotte bekend om onze uiterst klantvriendelijke service en snelle levering. Bestellingen worden binnen 48 uur op locatie afgeleverd. Onze klanten waarderen deze service enorm. Onze score qua klanttevredenheid is met een 8.9 uit 10 dan ook bovengemiddeld hoog te noemen. Bekijk nu online ons ruime assortiment aan kunststof platen. Maak jouw keuze en bestel eenvoudig en voordelig online in onze webshop. Wij helpen je graag verder met je bouwplannen. Dus mocht je nog specifieke vragen hebben, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze ervaren en behulpzame klantenservice. Ons team bestaat uit professionals die de markt door en door kennen en zich onderscheiden door kennis, passie en betrokkenheid.

Uit de krant