Jeugd kan meedoen aan het beachsoccertoernooi.
Jeugd kan meedoen aan het beachsoccertoernooi. Foto: outvit.nl

Beach Sport Festival 23 september op strand Zomerkade

Sport

HUIZEN - De September Sportmaand in Huizen is op 1 september gestart en een van de activiteiten die op het hoofdmenu staan is het Beach Sport Festival op zondag 23 september.

Het festival wordt georganiseerd door Outvit Events in samenwerking met Sport Platform Huizen. Op het strand aan de Zomerkade is dan van 10.00 tot 14.00 uur van alles te beleven op het gebied van bewegen.

Warming-up
Na een actieve, gezamenlijke warming-up om 10.00 uur, starten de beachsoccer- en beachvolleytoernooien voor volwassenen en jeugd. Op het water is mogelijkheid om te suppen en surfen.

Daarnaast zijn er diverse activiteiten van verenigingen en sportaanbieders. Dit zijn Fight Club Huizen met kickboksen, Budosporten Osorezu met zelfverdediging, Rugby Club 't Gooi, Bootcamp 4 kids met Montris, Bootcamp volwassenen met SSHH, Turnlust met de airtumblingbaan, The Pride, Dansschool Laresz en Golden Oldies Blijf Fit van Oostermeent Sportief.

Multisportkaart
Ook de Model Bouw Club Huizen is aanwezig met op afstand bestuurbare auto's, modelvliegtuigjes en -bootjes. Net als bij de opening van de sportmaand is er weer een multisportkaart.

Mensen die bij alle sporten langsgaan en meedoen, krijgen een stempel en bij inleveren een leuk presentje en een gratis workshop fotografie bij de Gooische Fotoschool.

Sportmaandbroodje
Aan de innerlijke mens is ook gedacht. Zo wordt er verse koffie geschonken door Fortune Coffee en er is fruit en een gezonde lunch die mogelijk zijn gemaakt door de hoofdsponsor van de sportmaand: Albert Heijn Huizen.

Het speciale Sportmaandbroodje is verkrijgbaar en de opbrengst hiervan gaat volledig naar de dagbesteding van de Koninkijke Visio. Voor meer informatie en aanmelden voor de toernooien: outvit.nl.

Uit de krant