Dieuwke in het midden tijdens de presentatie van haar V-Lifestyle Belevingsboek.
Dieuwke in het midden tijdens de presentatie van haar V-Lifestyle Belevingsboek. Foto: Andy Doornhein

Twee nominaties Foodblog Award voor Dieuwke Tijsen

Mensen

HUIZEN - Dieuwke Tijsen is twee keer genomineerd voor de Foodblog Award 2018: voor het beste kookboek en beste special interest foodblog. Stemmen kan nog tot zondag 12.00 uur.

De foodblogster van CleanEatingNow was vorig jaar ook twee keer genomineerd: voor beste food foto en beste special interest foodblog. Toen won ze in de laatste categorie.

Eerste stemronde
Deze eerste stemronde is om te bepalen wie er in de finale komt. Daarna volgt er nog een stemronde om de winnaar te bepalen. Hoe meer stemmen Dieuwke haalt, hoe meer kans ze maakt.

"Ik ben ontzettend trots dat ik wederom twee keer ben genomineerd", zegt Dieuwke. Ze vindt het spannender dan in 2017. "Toen had ik niets te verliezen. Nu weet ik hoe het voelt om zo'n Award in ontvangst te mogen nemen en wil ik natuurlijk niets liever dan weer met een mooie award naar huis."

Kroon
"Het afgelopen jaar heb ik keihard gewerkt om, naast een fulltime baan en een gezin met drie kinderen, een prachtig boek uit te brengen om andere mensen te inspireren gezond te eten. Zo'n Award, in welke categorie ook voelt wel als een kroon op mijn werk."

Volgende week maandag worden de finalisten bekend gemaakt. Wie Dieuwke naar de finale wil helpen, kan hier stemmen.

Uit de krant