Een rondje door de wijk met allerlei oefeningen.
Een rondje door de wijk met allerlei oefeningen.

Kwiekbeweegroute in Week van de Valpreventie

Sport

HUIZEN - Het thema van de Week van de Valpreventie is weer 'Blijf in beweging, doe het veilig!'. Op 2 en 4 oktober zijn er in het kader hiervan in samenwerking met MTC Huizen en de beweeg- en buurtsportcoaches Kwiekbeweegroutes.

De Kwiekbeweegroute is een rondje door de wijk met allerlei oefeningen om het lichaam gezond en soepel te houden. "Niets is zo gezond als regelmatig bewegen in de buitenlucht. Leuk om te doen en goed voor je lijf. De oefeningen zijn afgestemd op de dagelijkse activiteiten, zodat men langer zelfstandig thuis kan blijven wonen", aldus de organisatoren.

Napraten
Dinsdag 2 oktober is van 11.00 tot 12.00 uur de Kwiekbeweegroute in en rondom het gebouw van MTC Huizen aan de Arie de Waalstraat 2a. Na afloop kunnen deelnemers napraten en koffie drinken bij MTC Huizen.

Donderdag 4 oktober is de Kwiekbeweegroute bij Wooncentrum de Rustmaat aan de Monnickskamp 20 van 11.00 tot 12.00 uur. Deze route is in Winkelcentrum Oostermeent. Na afloop kunnen deelnemers napraten en koffiedrinken in de recreatiezaal van de Rustmaat. Voor vragen: Janny Hospers 06-46108028 of Rubin Vos 06-33109797.

Uit de krant