Afbeelding
Foto: Politie

Politie toont beeld sigarettenroof supermarkt

Politie

HUIZEN - De politie is nog altijd op zoek naar de man die op 16 augustus een supermarkt aan de Jacob van Heemskerkstraat in Huizen beroofde en maar liefst 150 pakjes sigaretten uit de tabakswarenkast haalde. Mede daarom wordt er nu een beeld van de overvaller getoond in de hoop dat mensen hem herkennen. 

Op die bewuste donderdag rond 16.30 uur dringt de man rond 16.30 uur de supermarkt binnen en eist geld van één van de medewerkers. Omdat het slachtoffer de kassalade niet openkrijgt, stort de overvaller zich op de tabakswarenkast. Daar haalt hij 150 pakjes sigaretten uit.

Als de caissière begint te schreeuwen, gaat de overvaller ervandoor. Tot op heden is hij nog niet gearresteerd, maar hij staat wel op beeld van de beveiligingscamera. De politie laat weten dat het om een 'negroïde' man tussen de 16 en 18 jaar gaat en ongeveer 1,80 meter lang. 

Die dag droeg hij een zwarte jas met capuchon strak om zijn gezicht en onder de capuchon droeg hij een rode cap of pet. Hij had een grijze korte broek aan, droeg opvallend witte schoenen met korte zwarte sokken en had een gele plastic tas bij zich met zwarte letters of accenten.

Uit de krant