Afbeelding
Foto: Toneelvereniging Ontwaakt

Toneelvereniging Ontwaakt speelt 'Paniek in de Salon'

Cultureel

HUIZEN Toneelvereniging Ontwaakt speelt op 2 en 3 november 'Paniek in de Salon'. De voorstellingen zijn in Theater Wichman aan Plein 2000. De deuren gaan om 19.45 uur open bij de ingang van de bioscoop. De voorstelling zelf begint om 20.15 uur.

'Paniek in de Salon' is een doldwaze klucht in twee bedrijven die wordt gespeeld onder regie van Lily Mol. Tante Bella, eigenaresse van een verouderde beautysalon, is overleden. Haar twee neven erven deze salon en denken met wat kleine aanpassingen en een likje verf hier en daar de salon snel te kunnen verkopen.

Erfgenaam
Echter, de klanten blijven binnenstromen en die moeten natuurlijk wel geholpen worden. Tot overmaat van ramp komt er ook nog een nichtje binnen: is zij ook erfgenaam? En wat komt die belastingambtenaar toch doen?

Kaarten voor de voorstelling kosten € 13,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via de website van Toneelvereniging Ontwaakt www.toneelontwaakt.nl. Betaling geschiedt via iDEAL. De E-tickets worden per mail verstuurd. Deze kunnen worden uitgeprint om mee te nemen naar de voorstelling. Aan de zaal krijgen bezoekers het programmaboekje.

Bestellen
Het is ook mogelijk om de kaarten via telefoon te bestellen bij Henk Molenaar op 06-4977975, of bij Ellie Stap via 035-5256192. De bestelde kaarten kunnen zaterdag 27 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur worden afgehaald bij Theater Studio Bakboord aan de Bakboord 70. Hier zijn dan ook nog kaarten te koop die contant dienen te worden afgerekend.

Uit de krant