Huizen, in de witte shirts, maakte het Laren wel moeilijk, maar werd uiteindelijk met 1-3 verslagen. Foto: Bob Awick

Huizer Hockeydames verliezen met 1-3 tegen Laren

Sport

HUIZEN - De Huizer Hockeydames hebben zondag in de hoofdklasse de kraker tegen Laren met 1-3 verloren. Huizen staat nu met 10 wedstrijden en drie punten op de een na laatste plaats in de hoofdklasse.

Al in de vierde minuut scoorde tegenstander Laren 1-0. Na vijf minuten wist Huizen al 1-1 te maken. Hiermee gingen de dames ook de rust in.

Lang 1-1
Na rust was het Laren dat aanviel en Huizen dat knap verdedigde. Het bleef lang 1-1. Keepster Robin van den Ende wist veel doelpogingen te stoppen.

Een tweede doelpunt voor Laren hing lang in de lucht, maar het duurde een tijd voordat Laren deze ook wist te scoren. De ploeg ging daarna op jacht naar 1-3, maar scoorde deze pas in de laatste minuut van de wedstrijd.