The Pride Precadets werden eerste.
The Pride Precadets werden eerste. Foto: Patrick Lieftink

The Pride doet weer mee op hoogste niveau

Sport

HUIZEN - Een week na de succesvolle try out was het tijd voor het eerste contest van het seizoen 2019 voor Winterguard The Pride. Diverse teams streden mee om de hoogste eer.

Met vijf groepen was winterguard The Pride afgereisd naar sporthal de Bloemhof in Aalsmeer. The Pride Precadets met hun circusshow behaalde de eerste plaats in de Kidsclass. Tweede werd hier Sensation Performance Ensemble uit Almere.

Alleen
The Pride Cadets waren alleen in hun klasse en behaalde een prachtige score met hun show Down the Farm van 74,570 Hierna was het de beurt aan The Pride Junior, zij namen het publek dit jaar mee naar The City of Stars. Het werd een mooie eerste plaats met een score van 78,970.

In de A-class belooft het dit jaar een hele spannende strijd te gaan worden. Gedurende het seizoen komen er nog meer units die gaan meedoen e in Aalsmeer zat er maar een paar tienden tussen de nummer 1 The Pride A met 70,890 en nummer 2 Sensation Performance Ensemble A met 70,370.

Open Class
In de Open Class strijden dit jaar twee units om de prijzen. Sensation Performance Ensemble pakt de winst voor The Pride. Sensation Perfromance Ensemble 78,800, The Pride 75,200

Het volgende contest is al gelijk volgende week op 19 januari. Dan reist The Pride af met drie groepen naar Drachten.

Uit de krant