Er zijn speciale trainingen voor beginners bij de club.
Er zijn speciale trainingen voor beginners bij de club. Foto: BV Huizen '96

Kennismaken met badminton bij BV Huizen '96

Sport

HUIZEN - BV Huizen '96 houdt op dinsdag 22 en 29 januari introductietrainingen voor recreanten die willen beginnen met badmintonnen. De trainingen vinden plaats in Sporthal de Meent aan de Graaf Wichman 177.

"Om 20.00 uur starten we met een informatiegedeelte en om 20.30 uur met de training. Deze introductieavonden zijn een goede aanloop naar de serie van acht beginnerstrainingen die starten op 5 februari. Tijdens deze kennismakingstraining krijg je een goede indruk van wat we bij de beginnerstrainingen gaan doen", laat de club weten.

Kennismaken
Deelnemers wordt gevraagd om sportkleding en zaalschoenen mee te nemen. Voor rackets wordt gezorgd. Deze introductie is bedoeld voor spelers van 19 jaar en ouder.

"Ben je jonger of kun je niet op een van deze dagen, maar wil je toch graag kennismaken met onze vereniging, dan ben je van harte welkom op een van onze andere speelmiddagen en -avonden." Wie al kan badmintonnen kan gewoon een keer meespelen voor € 6,- per avond.

Nieuwe leden
"BV Huizen '96 is een gezellige en sportieve badmintonvereniging. Wij zijn op zoek naar nieuwe leden; zowel jeugd, senioren als mindervalide spelers zijn bij ons van harte welkom. Gezelligheid en sportiviteit staan bij ons centraal en er wordt zowel recreatief als in competitieverband gespeeld." Er zijn trainingen voor beginners en gevorderden, voor zowel recreanten als competitiespelers.

"Voor meer informatie over de vereniging kun je terecht op onze website www.bvhuizen96.nl. Heb je vragen, neem dan gerust contact op met het secretariaat 035-5255928 of mail naar secretariaat@bvhuizen96.nl."

Uit de krant