Op bijgaande foto wordt Frits Veerman (midden) in het zonnetje gezet door Irna Hoiting, directeur Wonen Zorg Regio Noord van Amaris en door Leo Klein, de nieuwe voorzitter.
Op bijgaande foto wordt Frits Veerman (midden) in het zonnetje gezet door Irna Hoiting, directeur Wonen Zorg Regio Noord van Amaris en door Leo Klein, de nieuwe voorzitter. Foto: Amaris

Afscheid Frits Veerman van Cliëntenraad Amaris Voor Anker

Zorg

HUIZEN - De Cliëntenraad Amaris voor Anker heeft afscheid genomen van Frits Veerman, die jarenlang het voorzitterschap heeft bekleed. Leo Klein is sinds 1 januari zijn opvolger.

Binnen Amaris Voor Anker bestaat al jaren een cliëntenraad, die regelmatig overleg heeft met de bestuurders van Amaris Zorggroep en op deze wijze de belangen van de bewoners van Amaris Voor Anker dient.

Bedankt
Op de laatste vergadering van 21 januari heeft de cliëntenraad afscheid genomen van Frits. Voor zijn vele werk en inzet voor de cliëntenraad werd hij uitgebreid bedankt en in het zonnetje gezet.

Hij is al betrokken sinds 2002 bij de Hervormde Thuiszorg in Huizen en sinds 2007 betrokken bij de Cliëntenraad van Voor Anker. In 2013 nam hij het voorzitterschap over van Cor Kievit.

Afgevaardigde
In deze functie was hij ook afgevaardigde als voorzitter naar de Centrale Cliëntenraad van de Amaris Zorggroep. Ook was Frits Veerman betrokken bij de Hervormde Jeugdraad van Huizen.

Uit de krant