De Generation Praise band.
De Generation Praise band. Foto: Generation Praise band

Speciale akoestische avond Generation Praise band

Cultureel

HUIZEN - Akoestische instrumenten en vocalisten spelen zondag 27 januari de boventoon tijdens de Generation Praise-avond om 19.00 uur in de Zenderkerk aan de Borneolaan 30.

Dit seizoen heeft als jaarthema 'Ga ons voor'; hoe is Jezus ons tot voorbeeld op allerlei terreinen van het leven. De spreker op 27 januari is Daniëlle Boeve-Rebel. Deze keer is het onderwerp 'Toon gerechtigheid'.

Akoestische instrumenten
De Generation Praiseband verzorgt zoals altijd veel mooie lofprijzings- en aanbiddingsmuziek om naar te luisteren en om mee te zingen. Deze Generation Praise voeren de akoestische instrumenten en vocalisten de boventoon, tijdens wat belooft een bijzondere muzikale avond te worden.

"Een mooie manier om op een andere, meer ingetogen manier, kennis te maken met de band en lofprijzings- en aanbiddingsmuziek", aldus de band.

Compassion
De spreker is Daniëlle Boeve-Rebel. Zij zal op deze avond speciale aandacht vragen voor Compassion. Via hun unieke kindsponsorprogramma krijgen kinderen in armoede hulp op elk gebied van hun leven: hun hart, verstand, lichaam en geest.

Zo kunnen zij werkelijk uit armoede komen. Daniëlle zegt het zo: "Nederlandse kinderen hebben het zo goed, maar Jezus houdt van alle kinderen en daarom zet ik me graag in voor Compassion."

Gerechtigheid
Daniëlle (1977) runt vol passie haar christelijke gastouderbureau en het fairtradekledingmerk FairRebel. Daarnaast is ze ook presentatrice en spreker. Ze houdt van mensen en wil hen graag in beweging brengen om in alle aspecten van hun leven te gaan voor gerechtigheid.

Na afloop is er gelegenheid om na te praten met koffie, frisdrank en iets lekkers. Ook is er een nazorg- en gebedsteam aanwezig. Daar kunt u/jij terecht met vragen of voor een persoonlijk gebed.

Uit de krant