Wethouder Roland Boom en atleet Djoke van Marum staan klaar om de vlag te hijsen om het hoogste punt van de nieuwbouw te vieren.
Wethouder Roland Boom en atleet Djoke van Marum staan klaar om de vlag te hijsen om het hoogste punt van de nieuwbouw te vieren. Foto: Bob Awick

Hoogste punt sportzaal AV Zuidwal bereikt

Sport

HUIZEN - Het hoogste punt van de multifunctionele sportzaal die bij AV Zuidwal aan het bestaande clubhuis wordt gebouwd is vrijdagmiddag bereikt.

Voor deze gelegenheid was wethouder Roland Boom naar de club getogen om de vlag in top te hijsen. Dit deed hij samen met atleet Djoke van Marum. Ook alle donateurs, sponsoren en leden waren uitgenodigd.

Getoost
Na het hijsen van de vlag werd er onder het genot van een hapje en een drankje op het hoogste punt getoost. De werkzaamheden zouden in april moeten zijn afgerond.

Ook de atletiekbaan van de club, die van de gemeente is, wordt gerenoveerd. Deze is in mei gereed als alles volgens plan verloopt. Na de zomer wordt er een grote wedstrijd gehouden om de officiële opening van beiden te vieren.

Uit de krant