Reünie 25 jaar Erfgooiers College | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Vanwege het 25 jaar bestaan van het Erfgooiers College, ooit ontstaan uit Stad en Lande en Groen van Prinsterer, is er een reünie.
Vanwege het 25 jaar bestaan van het Erfgooiers College, ooit ontstaan uit Stad en Lande en Groen van Prinsterer, is er een reünie. (Foto: Erfgooiers College)

Reünie 25 jaar Erfgooiers College

HUIZEN - Het Erfgooiers College houdt zaterdag 9 november een reünie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de school.

Het is meteen ook een laatste mogelijkheid om elkaar in het oude gebouw te ontmoeten: de nieuwbouw is dan bijna gestart.

Fusie
Het Erfgooiers College ontstond in 1994 door een fusie van de mavo van Groen van Prinsterer en havo/vwo van het Christelijk College Stad en Lande. Leerlingen en werknemers van alle scholen zijn welkom.

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Graaf Wichman 175. Om 14.30 uur ontvangt de school de (oud)- en huidige medewerkers. Om 15.00 uur gaan de deuren open voor de overige reünisten. Rond 21.00 uur is de reünie ten einde.

Buffet
Naast diverse barpunten voor een drankje is er ook een broodjesbar aanwezig waar je verschillende broodjes kunt bestellen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een buffet.

Op de speciale reüniewebsite www.reunieerfgooierscollege.nl is alle informatie te vinden over de reünie. Hier is het ook mogelijk om in contact te komen met andere oud-leerlingen en (oud-)medewerkers.

Toegangskaarten
Via deze reüniewebsite kun je je toegangskaarten kopen. Vroege inschrijvers krijgen een early bird-korting. Voor vragen of opmerkingen over de reünie neem contact op met 123Reünie: info@123reunie.nl of 040-2230088. De contacten lopen niet via school.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>