[foto's]In gesprek over onderwijs bij Grote Gooise Onderwijsdialoog | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Annet Kil, voorzitter College van Bestuur van de Gooische Scholen Federatie, opent de avond
Annet Kil, voorzitter College van Bestuur van de Gooische Scholen Federatie, opent de avond (Foto's: SG Huizermaat)
foto's

In gesprek over onderwijs bij Grote Gooise Onderwijsdialoog

HUIZEN - De Grote Gooise Onderwijsdialoog 2019 vond gisterenavond plaats bij Scholengemeenschap Huizermaat. De organisatie spreekt van een interessante en bruisende avond.

Ouders, docenten, leerlingen van de Gooise Scholen Federatie en andere belangstellenden konden in gesprek gaan met Toine Maes van CEO Kennisnet, Theo Douma. voorzitter Curriculum.nu en Michel Rog, Tweede Kamerlid van het CDA.

De avond werd geleid door Cees Grimbergen, journalist en bekend van programma's als Hollandse Zaken, Rondom 10 en Met het Oog op Morgen.

Thema's
Hij sneed diverse thema's aan als: telefoons in de klas; aanvulling of afleiding?; 40-urige schoolweek en daarna geen huiswerk meer thuis? en burgerschapsvorming; verantwoording van school of thuis?

Ook wethouder Maarten Hoelscher was namens het college aanwezig bij de avond. Hij vond dat leerlingen zelf de sterkste bijdragen hadden en dat gaf hem hoop voor de toekomst.
Presentator Cees Grimbergen in gesprek met onderwijsdeskundige Claire Boonstra.

Een bedankje na afloop van de dialoog.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>