[Advertentie] Grootschalig isolatiecampagne Huizen bijna ten einde, laatste kans op subsidie | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Advertentie

Grootschalig isolatiecampagne Huizen bijna ten einde, laatste kans op subsidie

De grootschalige isolatiecampagne in de gemeente Huizen, georganiseerd door IsolatieActie.nl, zit in zijn laatste fase. Bewoners kunnen nu nog gebruik maken van het voordeel door gezamenlijke inkopen van de isolatie. Ook loopt helaas de subsidiepot van de gemeente Huizen binnenkort leeg, waarbij woningeigenaren circa 25% procent van de investering kunnen terugkrijgen. Lees hier alles over de actie.

Dankzij de isolatiecampagne heeft de gemeente Huizen al een grote stap weten te zetten in het verduurzamen van de gemeente. Met daarnaast ook het beschikbaar stellen van een subsidiepot worden woningeigenaren ondersteund bij het verduurzamen van de woning. Bewoners kunnen circa 25% terugkrijgen van de investering.

Tot 40% besparen op uw energierekening
Met alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Naast het besparen op uw vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardemeerdering van uw woning. Het isoleren van uw woning is daarom een gezonde investering, die u vaak ook nog eens binnen 3-5 jaar al heeft terugverdiend.

Laatste kans op subsidie
Woningeigenaren in de gemeente Huizen kunnen nu nog gebruik maken van de subsidieregeling. De subsidie voor woningisolatie is bedoeld om woningeigenaren te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Zo krijgt u bij het isoleren van uw woning circa 25% terug van uw investering.

U kunt zich nog gratis en vrijblijvend inschrijven voor de isolatiecampagne. Binnenkort loopt de subsidiepot van de gemeente leeg, zo vervalt uw kans op circa 25% korting.

Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in via onze actiepagina: www.isolatieactie.nl. Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 085 – 743 02 55 of Whatsapp naar 06 – 55 75 78 55.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>