Oldtimer Festival Huizen bijna vol | Nieuwsblad voor Huizen
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Net als vorig jaar komen er ook weer een aantal oldtimer vrachtauto's naar het festival.
Net als vorig jaar komen er ook weer een aantal oldtimer vrachtauto's naar het festival. (Archieffoto: Bob Awick)

Oldtimer Festival Huizen bijna vol

HUIZEN - Het aantal inschrijvingen voor deelname aan het negende Oldtimer Festival Huizen op 7 september in het Nautisch Kwartier nadert het maximum.

"Er zijn nu al 175 auto's ingeschreven, plus een vijftig tal bromfietsen en motoren", laat Cees Alders, voorzitter van de organiserende Stichting Oldtimers Huizen weten.

Extra presentatieruimte
"Door een aanpassing van het festivalterrein is er extra presentatieruimte gecreëerd, dus zijn inschrijvingen nog welkom met een voorkeur voor voertuigen van vóór 1960. Wees er wel snel bij."

Hij vertelt dat er ook dit jaar weer een grote diversiteit aan voertuigen te bekijken zal zijn. "Naast de presentatie van een achttal Austin Healyes uit het Healey museum , is er ook een collectie van de Classic Pick-ups & Vans te bewonderen."

Stoomauto
"Speciaal dit jaar komt stoomauto de White D uit 1904 naar Huizen, net als de Kemna en twee bussen uit het Haarlems Vervoermuseum. De MG's, De Bugatti's en de VW Kevers staan weer broederlijk naast elkaar."

Bij de motoren en bromfietsen zijn een Garelli uit 1963, diverse Puchs vanaf 1958 en een Norton 16H uit 1943 te zien. Een vijftiental tractoren en vijftien oldtimer vrachtauto's maken de collectie compleet.

Voor meer informatie of het aanmelden van een oldtimer, kunnen belangstellenden terecht op de website: oldtimershuizen.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226622&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371756&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=nieuwsbladvoorhuizen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=127" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>