De uitvoering is dit jaar op 8 april in de Oude Kerk.
De uitvoering is dit jaar op 8 april in de Oude Kerk. Atchieffoto: St. Matthäus-Passion Huizen

Start verkoop kaartjes en arrangementen Matthäus Passion

Algemeen

HUIZEN - Marianne Verhage, voorzitter van de Stichting Matthäus-Passion Huizen, geeft maandag 27 januari om 14.00 uur het startschot van de publieke kaartverkoop van de uitvoering van de Matthäus Passion op 8 april. De aftrap vindt plaats in Eethuys Õ Donder aan de Voorbaan 42.

Burgemeester Niek Meijer koopt de eerste twee publieke kaartjes. Hij wil kennismaken met de stichting en meer weten over het motto 'Passie Verbindt'.

Agnes Haverkort, voorzitter van de Winkeliersvereniging Hart van Huizen, komt vertellen waarom de uitvoering zo belangrijk is voor het Hart van Huizen en over de bijzondere samenwerking tussen de Huizer horecagelegenheden. Ook onthult ze een plan.

Arrangementen
Naast de start van de kaartverkoop vindt gelijk de publieke aftrap van de arrangementen plaats. Eethuys Õ Donder, Insolar en Beau Geste bieden gezamenlijk het Matthäus Passion-arrangement aan voor slechts 59,50 euro.

Voorafgaand aan de uitvoering kunnen deelnemers aan zo'n arrangement een diner - keuze uit drie gerechten - gebruiken bij één van hen. Dit is dus een diner inclusief het kaartje voor de uitvoering. De arrangementen kunnen na de start van de verkoop ook bij het restaurant naar keuze geboekt worden via matthauspassionhuizen.nl.

De losse kaartjes worden verkocht voor 38 euro voor volwassenen en 25 euro voor jongeren tot 18 jaar. Zie daarvoor ook matthauspassionhuizen.nl.

Uit de krant