Medewerkers van de gemeente zijn dinsdag 11 februari op de markt in de Oostermeent en zaterdag 8 februari in het Oude Dorp.
Medewerkers van de gemeente zijn dinsdag 11 februari op de markt in de Oostermeent en zaterdag 8 februari in het Oude Dorp. (Archieffoto: Bob Awick)

In gesprek over de toekomst van Huizen

HUIZEN - Medewerkers van de gemeente gaan deze en volgende maand met inwoners in gesprek over de toekomst van Huizen. Zaterdag 8 februari zijn ze al te vinden op de markt in het Oude Dorp.

De medewerkers zijn ook dinsdag 11 februari op de markt in de Oostermeent te vinden, zaterdag 15 februari op het parkeerterrein bij de Lidl en dinsdag 3 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Plezierige plek
De gemeente wil er voor zorgen dat Huizen ook in de toekomst een plezierige plek is om te wonen, werken, winkelen en te recreëren. Dit legt zij straks vast in de omgevingsvisie van Huizen en daar kunnen inwoners bij helpen.

De omgevingsvisie gaat over de toekomst van de leefomgeving. Bijvoorbeeld over de bereikbaarheid met de fiets en de auto, het winkelaanbod, wonen, de inrichting van de openbare ruimte en hoe er wordt omgaan met de energietransitie.

Alleen met de inbreng van de Huizers zelf krijgt de gemeente een duidelijk beeld van wat inwoners belangrijk vinden voor de toekomst van Huizen.

Vragenlijst
Inwoners kunnen ook via de website www.toekomstvanhuizen.nl vanaf zaterdag 8 februari een vragenlijst invullen. Op deze website is ook meer te lezen over de omgevingsvisie.

Meer berichten