Nathalie, Lara en Priskilla van de organisatie van Huizen's Got Talent.
Nathalie, Lara en Priskilla van de organisatie van Huizen's Got Talent. Foto: Bob Awick

Eerste Huizen's Got Talent voor jongeren

Mensen

HUIZEN - Jongeren van 10 tot en met 18 jaar kunnen 5 april tussen 13.00 en 19.00 uur hun talent laten zien tijdens de eerste Huizen’s Got Talent.

Een en ander vindt plaats in Gosepa, het Moluks cultureel centrum aan de Gooierserf 122. Dit is naast Jongerencentrum Connect, waar de afterparty zal plaatsvinden.

Krachten gebundeld
Voor Huizen’s Got Talent hebben Lara Campbell en Priskilla Pupella van dans- en sportschool Laresz de krachten gebundeld met Nathalie van Jongerencentrum Connect en Versa Welzijn.

Lara: “Het begon met een idee om een wedstrijd te houden met de Gooise dansscholen, maar de agenda met wedstrijden zat al heel vol. Toch wilden we graag iets doen met talent van jongeren, dus waarom geen talentenshow?”

Jongerencentrum
“Zoiets heeft Huizen nog niet. Omdat ik zelf als buurtsportcoach wel vaker wat met Connect had gedaan, dachten we meteen aan het jongerencentrum als partner. Jongeren zijn een doelgroep die we delen en we kunnen elkaar goed ondersteunen bij zo’n leuk evenement.”

Nathalie: “Wij zien hier in het jongerencentrum ook zoveel talenten, in muziek, sport en kunst. Het is een leuk idee om de jongeren met Huizen’s Got Talent een podium te bieden waarop zij hun talent aan anderen kunnen laten zien.”

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant