'Drastische tijden vragen om heldere beslissingen', aldus Johan Verheij (r).
'Drastische tijden vragen om heldere beslissingen', aldus Johan Verheij (r). Foto: Bob Awick
update

Theaterroute Huizen verplaatst

Cultureel corona

HUIZEN - Theaterroute Huizen gaat alsnog niet door. Morgen krijgen mensen die een kaartje hebben gekocht een mededeling met de nieuwe datum. Daarnaast wordt gesproken met gemeenten, locaties en andere betrokkenen.

"Vandaag heb ik met veel pijn in mijn hart de beslissing moeten nemen om de Theaterroute uit te stellen. We hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt en iets heel moois en bijzonders gemaakt. Als maker zou ik niets liever willen dan onze prachtige voorstellingen aan het publiek laten zien en mensen juist nu een boodschap van hoop en troost geven", laat Johan Verheij, initiatiefnemer van de route weten.

Drastische tijden
"Maar drastische tijden vragen om heldere beslissingen. De verantwoordelijkheid als producent voor de veiligheid van acteurs, medewerkers en publiek weegt zwaarder dan mijn passie voor de Theaterroute. Hoe moeilijk ik dat ook vind. Maar één ding is zeker: we gaan door!"

"Ik wil iedereen bedanken voor de warme belangstelling, steunbetuigingen, hulp en liefde, de afgelopen dagen. We houden jullie op de hoogte via sociale media, onze website en mail."

Update

De nieuwe datum is inmiddels ook bekend. Dat wordt maandag 15 juni tot en met zaterdag 20 juni. "We hopen natuurlijk dat mensem op dezelfde avond die zij gereserveerd hebben van hun kaarten gebruik kunnen en willen maken."

"Mocht dat onverhoopt niet kunnen, dan kunnen zij een mailtje sturen naar: publiek@theaterroute-huizen.nl. Dan gaan we, in overleg, op zoek naar een andere oplossing", meldt Johan.

Uit de krant