Joop Janssen helpt elke klant met het uitzoeken van het juiste bed.
Joop Janssen helpt elke klant met het uitzoeken van het juiste bed. Foto: © Bob Awick
Advertorial

Slaapcomfort met Poseidon waterbeds

Bedrijven

HUIZEN In de Kerkstraat zit sinds twee maanden de bijzondere beddenspeciaalzaak Poseidon waterbeds.

De eigenaar is Erik Beersen, die al 45 jaar waterbedden maakt in zijn eigen fabriek en vanuit het magazijn de bedden door heel Europa distribueert. "Dit is mijn eerste beddenspeciaalzaak met boxspring- en waterbedden. Je kunt hier dus altijd een bed vinden dat bij je past en aan jouw wensen voldoet."

Slaapwensen

In de winkel staat Joop Janssen, die iedereen kan helpen met het uitzoeken van het juiste bed. "Als een klant langskomt, vraag ik wat de slaapwensen zijn. Veel klanten hebben nog nooit op een waterbed gelegen en zijn echt verrast na het proefliggen door de perfecte slaaphouding. Ik adviseer vaak om voor een duo waterbed te kiezen. Dat zijn twee watermatrassen die naast elkaar liggen met een scheidingswand ertussen. Het matras is gemaakt van een zachte, elastische en stevig vinylmantel gevuld met water. Zo'n matras voegt zich naadloos aan de vormen van je lichaam zodat je niet meer draait en geen drukpunten in je lichaam voelt. Echt een perfecte ondersteuning voor de hele nacht zodat je elke ochtend ontspannen wakker wordt. Bij een waterbed kun je ook kiezen voor een bepaalde stabiliteit zodat je in één, twee of vier seconden stil ligt."

Hygiënisch 

"Een waterbed is hygiënischer dan een gewoon matras. We verliezen ongeveer een halve liter vocht per nacht. Als je op een matras slaapt, gaat het zweet in het matras zitten en vaak kun je de hoes niet wassen. Bij een waterbed blijft het vocht op de hoes liggen. Je kunt het schoonmaken met een vinylreiniger of de hoes eraf ritsen en wassen in de wasmachine. Wat ook geweldig is, is dat je het matras in de winter kunt verwarmen en in de zomer afkoelen. Doordat de verwarmingselementen tegenwoordig energiezuinig zijn, kost het ongeveer 100 euro per jaar."

Hard of zacht matras

Bij Poseidon waterbeds zijn ook boxsprings, matrassen, lattenbodems, dekbedden, kussens, hoeslakens en dekbedovertrekken te koop. "Een boxspring kun je altijd naar wens samenstellen met een hoog of laag hoofdbord en verschillende afmetingen. Ook kun je kiezen uit meer dan honderd kleuren en stoffen. Slaap je graag op een hard of zacht matras. Alles is mogelijk. En we hebben natuurlijk verschillende afmetingen van een eenpersoons tot kingsize boxspring. En voor meer slaapcomfort kun je boven het matras een topper plaatsen."

Erik: "Een andere service is dat we alles binnen drie weken kunnen afleveren bij een klant thuis. Kom langs in onze mooi ingerichte beddenspeciaalzaak. We kunnen iedereen helpen om het perfecte bed te vinden met onze expertise en service."

Poseidon waterbeds zit aan de Kerkstraat 18A in Huizen, 035-631 58 77. Meer informatie staat op www.poseidonwaterbedden.nl. De beddenspeciaalzaak is open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur of op afspraak.

Uit de krant