Parnerbijdrage

Geld besparen door autodelen

Autogebruik wordt goedkoper. Niet langer is het nodig om een auto aan te schaffen of te leasen. De meeste auto’s staan het grootste gedeelte van de dag stil. Huurders die incidenteel vervoer nodig hebt, huren binnen een paar minuten een auto. Ook in Huizen worden meerdere auto’s aangeboden voor buurtbewoners. 

Duurzaam autobezit 
In Nederland komen er jaarlijks meer auto’s bij, maar zijn er minder parkeerplekken. Voor het milieu is dit niet duurzaam. Autodelen is daarom een duurzame oplossing. Auto’s die bijvoorbeeld in het weekend stilstaan kunnen eigenaren geld opleveren. Elke auto is via SnappCar automatisch verzekerd. Huurders hoeven geen formulieren in te vullen, maar hebben binnen een paar minuten een auto geboekt. Als huurder hoef je niet naar een commercieel huurbedrijf, maar boek je tegen een lager tarief een deelauto. Zo zijn zowel eigenaar als huurder goedkoper uit.

Buitenland
Auto’s die via SnappCar worden gehuurd mogen naar het buitenland. Met speciale buitenlanddekking zijn auto’s ook op de buitenlandse wegen verzekerd. Huurders die voor werk of vakantie naar het buitenland gaan, zijn in verhouding tot 30% goedkoper uit dan bij commerciële verhuurbedrijven. Ook busjes worden in grote aantallen aangeboden in de grote steden. Studenten en verhuizers zijn zo ook van alle gemakken voorzien.

Verhuren met Keyless 
Het openbaar vervoer brengt vele reizigers dagelijks naar hun werk. Voor veel stadsbewoners komt een auto voor de deur met name in het weekend goed uit. Doordeweeks verhuren zij hun auto zonder aanwezig te zijn. Sinds twee jaar biedt SnappCar de Keyless technologie aan. De autosleutel blijft in het dashboardkastje en huurders kunnen met een app de autodeuren openen. Keyless auto’s Op SnappCar verdienen gemiddeld €350 per maand in Nederland. Met name een Keyless auto huren in Amsterdam is makkelijk. In de hoofdstad staan er meer dan honderd.

Meer berichten