Afbeelding
Foto: Carin van den Berg

Huizer Havendag pas weer volgend jaar

Cultureel corona

HUIZEN - De Huizer Havendag die dit jaar gepland stond in mei, is vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus afgelast en het gaat niet meer lukken dit jaar de dag nog wel te organiseren.

"Een snelle inventarisatie van de mogelijkheden om de Huizer Havendag alsnog later in dit jaar te organiseren leerde dat de agenda’s van de meeste deelnemers daartoe geen ruimte bieden", laat de organisatie weten.

Volgend jaar
"Derhalve heeft  het bestuur van de Stichting Huizer Havendagen besloten om het evenement voor 2020 geheel te schrappen en direct na de zomer vol goede moed aan de slag te gaan met de voorbereidingen voor volgend jaar."

De organisatie hoopt dat zij in 2021 weer op de vertrouwde medewerking van sponsoren en betrokken partijen kan rekenen om er dan weer een mooie dag van te maken.

Gezondheid
"De organisatie kan zich goed voorstellen dat zij met dit gedwongen besluit haar vele enthousiaste partners vreselijk teleurstellen. Echter voor ons allen telt dat ieders gezondheid boven alles gaat."

Uit de krant