Afbeelding
Foto: Surfclub Gooimeer

Herintredersdag bij Surfclub Gooimeer

Sport

HUIZEN - Jaren geleden gewindsurft? Met de komst van de zomer begint het bij velen weer te kriebelen. Surfclub Gooimeer organiseert voor deze mensen een herintredersdag op zondag 14 juni van 13.00 tot 16.00 uur. Deze vindt plaats bij het clubgebouw aan de Zuiderzee 63.

Iedereen die vroeger heeft gewindsurft en daarbij zelfstandig heen en weer kon varen bij matige wind, is welkom. Het gaat dus niet om ‘beginnerslessen’.

Materiaal
Er kan gevaren worden op het materiaal van de surfclub, maar deelnemers kunnen ook de ‘oude’ surfspullen meenemen. Er kan kennis gemaakt worden met het materiaal van nu en de trainers van de surfclub staan klaar voor het geven van tips en tricks.

Wel eens willen ‘suppen’, oftewel op een board staan met een peddel? Ook dat is mogelijk op 14 juni. Daarnaast kan kennis worden gemaakt met de faciliteiten die de Surfclub Gooimeer als vereniging biedt.

Aanmelden verplicht
In verband met reservering van surf- en supboards is aanmelden verplicht. Dat kan tot uiterlijk zaterdag 13 juni door een mail te sturen naar mariska@surfclub.nl.

Uit de krant