Atie en Leo Klein in de tuin van hun dochter, waar een klein feestje was.
Atie en Leo Klein in de tuin van hun dochter, waar een klein feestje was. (Foto: Bob Awick )

Atie en Leo Klein 50 jaar getrouwd

HUIZEN - Leo Klein (73) en Atie Heinen (71) zijn vandaag 50 jaar getrouwd. Zij werden verrast met een telefonische felicitatie van wethouder Bert Rebel namens de gemeente.

Leo en Atie zijn beide geboren Huizers. Leo voetbalde vroeger bij s.v. Huizen en is maar wat trots op dat hij in 1974 landskampioen werd met het 1e elftal bij de amateurs. Nog steeds is hij sportief: hij loopt hart en schaatst. De laatste keer brak hij daarbij echter zijn pols.

Atie is een echte baantjeszwemmer en samen met Leo fietst ze door heel Nederland. Vaak ook vanaf hun huisje op de Veluwe, waar ze zeker deze afgelopen periode met corona veel tijd hebben doorgebracht.

Voor Anker
Het paar is ook betrokken bij Voor Anker. Leo zit in de cliëntenraad en Atie vindt het leuk om af en toe leuk koffie te schenken. Daarnaast passen ze regelmatig op de kleinkinderen.

Het grote feest dat ze eind juni hadden gepland, is verschoven naar juli. De drie kinderen van het paar vonden het echter wel leuk om er vandaag wat aan te doen, dus werd het in kleine kring gevierd in de tuin bij een van hen.

Meer berichten