Jongeren kunnen zich de hele maand januari nog vermaken met diverse challenges.
Jongeren kunnen zich de hele maand januari nog vermaken met diverse challenges. Foto: Dynamic Arts

Jongeren kunnen prijzen winnen met Dynamic Challenges

Algemeen

HUIZEN - Jongeren tot 25 jaar uit het Gooi kunnen tot 31 januari meedoen aan de DynamicChallenges. De eerste groep is al fanatiek aan de slag gegaan om sterren ter verdienen.

Bij het voltooien van de diverse challenges zijn er namelijk sterren te verdienen. Hoe moeilijker de challenge, hoe meer sterren. De jongeren kunnen hun video’s via Instagram en TikTok delen, hier wordt vervolgens per challenge een winnaar gekozen.

Ook worden alle inzendingen bijgehouden in een klassement, waaruit achteraf de drie winnaars van de hoofdprijzen worden gekozen. De winnaars kunnen leuke prijzen winnen voor zichzelf of hun lokale jongerencentrum.

Talentontwikkeling
“De challenges zijn gericht op talentontwikkeling voor jongeren en zorgen voor vermaak binnen de huiselijke kringen. Door het ontdekken van nieuwe talenten en het doen van leuke activiteiten willen wij jongeren manieren geven om verveling tegen te gaan”, vertelt Kim Tawjoeram van de Stichting Dynamic Arts, die voor het project samenwerkt met Versa Welzijn. “Doordat jongeren uit de gehele Regio mee kunnen doen werken we toch aan een creatieve verbinding tussen de jongeren in deze moeilijke tijden.”

“De challenges die wij aanbieden zijn creatieve challenges op het gebied van kunst, theater, dans, muziek, media en sport. Voorbeelden van challenges zijn: ‘Laat zien hoe goed jij kan hooghouden!’, ‘Schrijf een rap of muziektekst over je eigen woonplaats!’ en ‘Maak foto’s van de 3 mooiste plekken in je woonplaats!’.”

Prijzen
De winnaars worden uitgenodigd om hun prijs op te halen bij het jongerencentrum bij hun in de buurt. Een aantal prijzen die te winnen zijn bij de Dynamic Challenges zijn: een spelcomputer naar keuze, digitale camera, smart watch, skateboards, koptelefoons en meer.

Hiernaast kunnen de jongeren ook workshops winnen die aansluiten op de challenges. Alle jongeren die meedoen krijgen aan het einde van het project een leuke deelnemers prijs.

Criteria
De criteria om deel te nemen zijn:
- Woonachtig in de regio het Gooi
- Leeftijd tot 25 jaar
- Opsturen van bewijsmateriaal van de challenges via TikTok en Instagram, volg en tag Dynamic Challenges.

Volg het Instagram kanaal @dynamicchallenges voor alle challenges en prijswinnaars. Voor meer info www.dynamicarts.nl.

Uit de krant