Een beeld uit de rapvideo die jongeren maakten.
Een beeld uit de rapvideo die jongeren maakten. Foto: YouTube
video

Jongeren praten en rappen over corona

Coronavirus corona

HUIZEN - Jongeren uit Huizen konden samen met  rapper Negativ hun gevoelens kwijt over corona in een rapworkshop. Na afloop schreven drie jongeren een rap en namen een videoclip op.

“Corona heeft grote impact op de jeugd. Het is belangrijk om te praten over de gevolgen van corona en de maatregelen. Rapper Negativ gaf, in opdracht van de gemeente, een rapworkshop waarin jongeren hun gevoelens en ideeën over corona konden uiten”, laat de gemeente weten.

Allerlei onderwerpen
Een tiental jongeren uit Huizen sprak in de workshop over hoe hun leven er nu uitziet, over het verlies van familieleden en over het nut van de maatregelen. Allerlei onderwerpen kwamen zo aan bod.

De videoclip:


Noot voor de redactie

Inlichtingen:      Team Communicatie

Telefoon:          (035) 528 15 79

E-mail:             

communicatie@huizen.nl

Aan de inhoud van deze mail en bijlagen kunnen geen rechten worden ontleend. Alleen schriftelijke correspondentie uitgaande en ondertekend door het bevoegde bestuursorgaan bindt de gemeente.

2021/4/dd9a6794-330d-48c2-8340-8d0ee7f62a00


PERSBERICHT 

22 april 2021

Jongeren praten en rappen over corona

Samen met rapper Negativ konden jongeren hun gevoelens kwijt in een rapworkshop

Corona heeft grote impact op de jeugd. Het is belangrijk om te praten over de gevolgen van corona en de maatregelen. Rapper Negativ gaf, in opdracht van de gemeente, een rapworkshop waarin jongeren hun gevoelens en ideeën over corona konden uiten.


Gevoelens uiten in coronatijd

Een tiental jongeren uit Huizen sprak in de workshop over hoe hun leven er nu uitziet, over het verlies van familieleden en over het nut van de maatregelen. Allerlei onderwerpen kwamen aan bod.


Samen rappen

Na afloop schreven drie jongeren een rap. Ook namen ze een videoclip op. De rap is te beluisteren via de Facebook- en Instagrampagina van de gemeente Huizen of via de link: https://youtu.be/4eyo8TYImWw

Noot voor de redactie

Inlichtingen: Team Communicatie

Telefoon: (035) 528 15 79

E-mail: communicatie@huizen.nl

Afbeelding

Uit de krant