Vlaggetjes markeerden de plekken waar bezoekers 3 meter uit elkaar konden staan.
Vlaggetjes markeerden de plekken waar bezoekers 3 meter uit elkaar konden staan. Foto: Bob Awick

Bijeenkomst ‘Kom laten wij aanbidden’ in Stadspark

Cultureel

HUIZEN - Vanmiddag vond er in het Stadspark in Huizen een bijeenkomst plaats van ‘Kom laten wij aanbidden’

De doelstelling van ‘Kom laten wij aanbidden’ is om het volk van God, in diverse steden en dorpen, bij elkaar te roepen om God te aanbidden en samen te bidden voor elkaar, voor de inwoners, voor de stad, voor de overheid en voor het Lichaam van Christus,.

Woelige periode
“Juist in deze woelige periode waar er veel onzekerheid en angst is, moeten wij als het Lichaam van Christus onze verantwoording en plaats innemen en de hoop die wij in Christus ontvangen hebben door te geven”, aldus de organisatie.

‘Kom laten wij aanbidden’ wordt in samenwerking met lokale kerken en gebedsgroepen en initiatieven gehouden in diverse gemeenten.

Koningshuis en regering
Vandaag werd er ook gebeden voor het koningshuis en de regering. Ook voor de formatie van de Tweede Kamer en dat er ook volksvertegenwoordigers gekozen en geplaatst worden die Godvrezend en rechtvaardig zijn.

Bij de bijeenkomst was rekening gehouden met de coronamaatregelen. Zo moesten mensen zich aanmelden en zorgden parkeerwachten voor een aankomst en vertrek, waarbij rekening werd gehouden met de 1,5 meter afstand. Op de locatie zelf stonden mensen in een zigzagformatie 3 meter uit elkaar.

Uit de krant