Afbeelding
Foto: Carin van den Berg

Zwembad De Meent weer open na coronabesmettingen

Coronavirus corona

HUIZEN - Zwembad De Meent in Huizen is vandaag weer open gegaan, nadat het bad enkele dagen gesloten was in verband met coronabesmettingen van het personeel.

Op 23 april bleek dat drie medewerkers van zwembad De Meent positief waren getest op het COVID19 virus. Een medewerker had bovendien klachten en nog geen uitslag. ‘Alle andere medewerkers zijn preventief getest met een negatief resultaat. Toch heeft SRO besloten om uit voorzorg zwembad De Meent de komende dagen te sluiten’, meldde het zwembad op haar website.

Goed nieuws
Gisteren kon het zwembad gelukkig goed nieuws melden: ‘Wij zijn blij dat wij vanaf 29 april weer opengaan voor de zwemlessen. Alle zwemonderwijzers hebben weer een negatief resultaat bij hun tweede preventieve COVID19 test op 27 en 28 april. Graag zien we al onze zwemleskinderen weer vanaf donderdag 29 april op hun normale zwemlesdag en tijd.’

Op dit moment vinden er alleen nog ABC zwemlessen plaats voor kinderen tot en met 12 jaar. Verder zijn er nog geen andere activiteiten in het zwembad in verband met de geldende coronamaatregelen.

Uit de krant