Makelaar Wouter van Straaten op zijn e-scooter.
Makelaar Wouter van Straaten op zijn e-scooter. Foto: Van Straaten ERA Makelaardij
partnerbijdrage

Van Straaten ERA Makelaardij gaat elektrisch

Bedrijven

HUIZEN - “Enerverende tijden, veel op pad om onze sterke dienstverlening hoog te houden en onze klanten tot dienst te zijn”, aldus makelaar Wouter van Straaten van Van Straaten ERA Makelaardij o.g. in Huizen. Dit doet hij sinds kort op een moderne e-scooter.

“De lente heeft zich aangekondigd en de zomer staat in het verschiet. We proberen allemaal een steentje bij te dragen aan het milieu.” Om deze reden probeert Wouter van Straaten zijn auto zoveel mogelijk stil te laten staan en op pad te gaan binnen de regio op zijn nieuwe trendy e-scooter. Een elektrische scooter. Een opvallende verschijning.

Hectische markt
“Het is een hectische markt; er is weinig aanbod, maar de vraag is groot en de rente nog steeds historisch laag. De maandelijkse woonlast is meer een graadmeter voor de koper, dan de eigenlijke vraagprijs van de woning.”

“De gemiddelde te koop staande woning wordt dan ook vaak per inschrijving verkocht. Er wordt veelal zwaar overboden. Dus veel potentiele kopers en uiteindelijk maar één gelukkige koper.”

Graag komt van Van Straaten van Van Straaten ERA Makelaardij o.g. ook bij u langs met zijn e-scooter, om geheel vrijblijvend en kosteloos te adviseren omtrent uw mogelijke plannen en ideeën met betrekking tot aan- en/of verkoop.

Uit de krant