Afbeelding
Foto: St. Albanië Comité Huizen

Wikkelkoekenactie Albanië Comité brengt 2.700 euro op

Mensen

HUIZEN - De wikkelkoekenactie van het Albanië Comité Huizen heeft 2.700 euro opgebracht. Hiervan gaat 25 procent naar de Kinderbijbelweek in Albanië.

Ook al was besloten de jongerenreis vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door te laten gaan, er waren wel plannen gemaakt om op kleinere schaal een Kinderbijbelweek in Albanië te organiseren.

Definitief doorgaan
Dankzij de opbrengst van de Wikkelkoekenactie in samenwerking met bakkerij Kruijmer, kunnen de kinderactiviteiten deze zomer bij het kindertehuis in Mushqeta definitief doorgaan.

Mede dankzij diverse bedrijven die een grote bestelling deden, is er zo’n mooie opbrengst gerealiseerd. Maar ook veel particulieren bestelden een wikkelkoek, waarbij veel trouwe ‘klanten’ jaarlijks terugkomen en daarnaast steeds nieuwe mensen hun weg weten te vinden om voor het goede doel een wikkelkoek te bestellen.

Coronaproof
Het ophalen van de wikkelkoeken bij Autobedrijf Herman Lubbers aan de Ambachtsweg verliep prima. Dat gebeurde ‘coronaproof’, waarbij er verschillende tijdsvakken waren om de bestellingen op te halen.

Iedereen die aan de actie heeft bijgedragen, hetzij door een bestelling te plaatsen, een gift over te maken of te helpen bij de uitgifte van de wikkelkoeken wil het Albanië Comité hartelijk bedanken.

Uit de krant