Een dagpauwoog.
Een dagpauwoog. Foto: Natuurmonumenten

Unieke online lezing: Wondere wereld van de insecten

Natuur en Milieu

REGIO - Natuurmonumenten verzorgt donderdag 10 juni een unieke online lezing. “Laat je door de boswachter meenemen naar de wondere wereld van de insecten op de Buitenplaatsen”, aldus de natuurorganisatie.

“Ga mee naar de wondere wereld van de insecten! Deze online lezing duurt ongeveer anderhalf uur. Laat je door Luc Hoogenstein, bioloog en boswachter ecologie bij Natuurmonumenten meenemen en verrassen.”

“We starten om 19.30 uur. Kijk mee naar jagende hoornaars in de bloemenweide, bezoek bijenhotels, vlieg mee met libellen en juffers en verwonder je over de vele mooie dag- en nachtvlinders.”

Succesvol fotograaf
Boswachter Luc is ook succesvol natuurfotograaf. In 2019 was hij de winnaar van de Groene Camera, de prijs voor de beste natuurfotograaf van Nederland en België. Bezoekers van de online lezing kunnen daarom mooie plaatjes verwachten.

“Boek een ticket voor deze interessante online lezing op 10 juni via onze website. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl/insecten-buitenplaatsen.

Link
Ongeveer een uur voor aanvang, 18.30 uur, ontvangen deelnemers op het opgegeven mailadres een link waarmee ze via Microsoft Teams kunnen deelnemen aan de online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent deze automatisch in de internetbrowser en kunnen bezoekers als gast de presentatie bijwonen.

Uit de krant