Peter en Conny Dercksen vieren vandaag dat ze 50 jaar getrouwd zijn.
Peter en Conny Dercksen vieren vandaag dat ze 50 jaar getrouwd zijn. Foto: Bob Awick

Peter en Conny Dercksen zijn een gouden bruidspaar

Mensen

HUIZEN - Peter en Conny Dercksen vierden vandaag dat ze 50 jaar getrouwd zijn. Vanwege de coronamaatregelen waren de feestelijkheden sober. In de nazomer hopen ze het feest grootser te kunnen vieren.

Het paar heeft twee dochters en vier kleinkinderen. Het is een gelukkig huwelijk. Ze bleven altijd bij elkaar ondanks de af en toe zware tijden. De gezondheid van Peter was enige tijd zorgelijk maar hij kwam er weer bovenop. Het paar gaat graag op vakantie in Nederland of er samen op uit met de auto. De band met hun dochters is goed en ze zijn gek op hun kleinkinderen.

Huwelijksjubileum vieren
Ze ontmoetten elkaar in de Wilhelminakerk in Bussum waar ze ook trouwden en straks hun huwelijksjubileum zullen vieren. Peter Dercksen was o.a. werkzaam in een herenmodezaak in Bussum en bij het bedrijf van zijn schoonvader: uitvaartcentrum De Jager. Conny werkte bij een drogist en in de thuiszorg. Later werden beiden nog overblijfouders op een basisschool in Huizen.

Wanneer ze verschillen van mening, bedenken ze een compromis en voor het slapen gaan zorgen ze ervoor dat alles is uitgepraat. Dochter Tamara laat weten een heerlijke jeugd te hebben gehad en de liefste ouders van de wereld te hebben.

Uit de krant