De finale-spelers aan de Loevestein met hun prijzen.
De finale-spelers aan de Loevestein met hun prijzen. Foto: Ttv Bijmaat

Topdag Stenen Tafeltoernooi op de Loevestein

Sport

HUIZEN - De derde speeldag van het Stenen Tafeltoernooi van Tafeltennisvereniging Bijmaat op de Loevestein gisteren was een topdag.

In de finale poule streden 5 spelers om een mooie beker. Tot verbazing van Peter Struiksma en Jermo van Zomeren van de ttv Bijmaat was het spelniveau van de tweeling Joshua en Jared Rebel heel hoog.

Spelniveau hoog
Er werden wedstrijden gespeeld van één game tot de 15 punten. Joshua won met 15-11 van zijn broer. Het spelniveau was dermate hoog, dat beide spelers de schitterende Stenen Tafel Bokaal ontvingen.

Jip van den Brink was die dag lid geworden van Bijmaat en verloor alleen van Joshua. De andere spelers waren Sem Haantjens en Luc Bosch.

Normaal gesproken krijgt alleen de nummer twee een medaille met lint, maar gezien de enorme inzet van Jip, Sem en Luc kregen zij ook een prachtige medaille met lint.

Vriendinnen
’s Middags werden er wedstrijden gespeeld van kinderen tussen de 13 en 17 jaar. In de finale speelden de vriendinnen Latifa Sharif en Lara Rahimi tegen elkaar.

Er werd gespeeld om twee gewonnen games. Latifa won met 13-11 en 11-4, zodat zij de Stenen Tafel Beker kreeg en Lara de medaille met lint. Beide 16-jarige dames maakten er een heel leuke wedstrijd van.

Vrijdag 23 juli is het volgende evenement op de tafel van de Duivenvoorde. Aanvang 10.00 uur.

Uit de krant