Afbeelding
Foto: pixabay

Mamacafé Holleblok gaat 20 augustus weer open

Mensen

HUIZEN - Het Mamacafé Huizen in het Holleblok gaat na een lange pauze door corona weer open op 20 augusutus.

Het Mamacafé vindt plaats in de nieuwe opgeknapte ruimte waar voorheen de peuterspeelzaal zat. Om dit te vieren zijn alle aanstaande en ouders met jonge kinderen tot 4 jaar tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom bij ’t Holleblok 2A.

Elke vrijdagochtend
Sinds 2013 is er elke vrijdagochtend een Mamacafé in wijkcentrum ’t Holleblok, opgericht door Jeugd en Gezin in samenwerking met VersaWelzijn.

Een vast moment waarop zwangere vrouwen en ouders van baby’s en peuters elkaar kunnen ontmoeten. Om gezellig samen te praten, ervaringen te delen en tips & trucs uit te wisselen over het krijgen en hebben van een kind.

Dagelijkse dingen
Zo komen bij het Mamacafé alle gewone dagelijkse dingen voorbij die jonge ouders meemaken bij het opvoeden van 0 tot 4-jarigen.

Daarnaast staat er regelmatig ook een thema op het programma, bijvoorbeeld voorlezen, spelen en ontwikkelen, positief opvoeden of vragen aan de jeugdverpleegkundige.

Kinderen
Dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee geschonken door de vrijwilligsters. De kinderen kunnen onderhand lekker spelen of bij mama op schoot zitten.

Ook kan er elke maand gebruik worden gemaakt van de Geef en neem klerenkast in het buurthuis.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina mamacafehuizen.

Uit de krant